Besplatan sanitarni pregled za članove Udruženja ugostitelja Međimurja

darko mihalicUpravni odbor Udruženja ugostitelja Međimurja je na sjednici održanoj 19.12.2022. donio Odluku o financiranju sanitarnog pregleda članovima Udruženja ugostitelja Međimurja u 2023. godini.

- Financiranje sanitarnog pregleda provodit će se tijekom 2023. godine.

- Udruženje ugostitelja Međimurja će financirati sanitarni pregled u iznosu od 43,80 eura ( 330,00 kuna) svakom članu koji ostvaruje uvjete propisane Odlukom o financiranju sanitarnog pregleda članovima Udruženja ugostitelja u 2023. godini.

 

- Pravo na financiranje sanitarnog pregleda ima vlasnik, ili 1 ( jedan ) zaposlenik pojedinog ugostiteljskog obrta u kojem je ugostiteljska djelatnost glavna djelatnost obrta.

- Pravo na financiranje sanitarnog pregleda u zajedničkom ugostiteljskom obrtu u kojem je ugostiteljska djelatnost glavna djelatnost obrta ima svaki od suvlasnika sa zasebnim OIB-om.

- Pravo na financiranje sanitarnog pregleda ima član Udruženja obrtnika Međimurja koji ima u cijelosti plaćen komorski doprinos za proteklo razdoblje.

- Pravo na financiranje sanitarnog pregleda član Udruženja ugostitelja Međimurja ostvaruje na način da u ured Obrtničke komore Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec, dostavi vjerodostojnu dokumentaciju o obavljenom i plaćenom sanitarnom pregledu i broj računa na koji će mu biti uplaćen iznos od 43,80 eura ( 330,00 kuna).

- Za provedbu Odluke zaduženi su djelatnici Obrtničke komore Međimurske županije i knjigovodstveni servis.

Dodatne informacije možete saznati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   , odnosno na broj telefona 312 643.