Dani ljepote 2014. - niz seminara, radionica i prezentacija

Dani ljepote 2014Ne propustite 16. izdanje DANA LJEPOTE koje će se od 07.-09.ožujka 2014. održati na Zagrebačkom velesajmu.
Sajam Dani ljepote namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.
Budite i Vi dio manifestacije na kojoj će se održati
seminari, radionice, prezentacije i edukacije.

 

Iz programa izdvajamo predstavljanje novih trendova za 2014. godinu, trendy boje i tehnike šišanja, tehnika osjenčane kose, njega kose "Amethyste" te "HD" stiliziranje i oblikovanje kose. Seminar će se održati u subotu, 08.ožujka od 16 sati, a vodit će ga poznati stilista Alessandro Atzel Elia iz Farmavita akademije Milano, sa  stručnim edukatorima Farmavite Hrvatska Ivanom i Tomislavom.

Prijavnica

U nedjelju, 09.ožujka s početkom u 10 sati  Make - up Atelier Paris Masterclass predstavlja radionicu šminkanja i vizažisticu Oxanu Bocancea  jednu od najistaknutijih make up artistica ukrajinske škole,  majstor tehnike olovke, akvarela i gel linera.

Detalji na http://www.zv.hr/default.aspx?id=627 .