Sudjelujte na Forumu na temu : Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika

obrtnik umirovljenikPozivamo Vas na Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja na temu: Što s poduzećem nakon umirovljenja vlasnika : Prepustiti ga djeci, prodati ili nešto treće? koji će se održati u Čakovcu, u utorak, 20. veljače 2018. godine, od 10 do 14 sati, u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana J.Jelačića 22a.
 
Sudjelovanje na Forumu se ne naplaćuje zahvaljujući pokroviteljstvu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i financijskoj potpori EFSE DF European Fund for Southeast Europe – Development Facility, ali za sudjelovanje treba prijaviti putem putem poveznice:
https://docs.google.com/forms/d/18NMrkCXpCpNkl83jI-uDA3rla3VgV2QuIX1zt6nafYU/edit .

Cilj Foruma je pružiti korisne informacije vlasnicima poduzeća o pitanju prijenosa poslovanja nakon odlaska u mirovinu. Kako odabrati najbolje rješenje i kada započeti proces prijenosa poslovanja samo su neke od tema Foruma na kojem će svoja iskustva podijeliti i poduzetnici iz Međimurske i Varaždinske županije: mr.sc. Sandra Trbović Senčar, direktorica poduzeća i predstavnica 2. generacije u obiteljskom poduzeću Senko d.o.o., Đurđica Zagorec, osnivačica poduzeća Biovitalis d.o.o. i Pero Vidović, osnivač i direktor poduzeća Ambijenti d.o.o.

Forum organiziraju CEPOR Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (www.cepor.hr ) i REDEA Regionalna razvojna agencija Međimurje.

Program      Agenda