Novi način sufinanciranja nastupa na regionalnim i međunarodnim sajmovima

sajmovi_2013

Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore je na svojoj 16. sjednici održanoj 29. studenoga 2012. godine u Zagrebu, donio odluku o Planu međunarodnih i regionalnih sajmova Hrvatske obrtničke komore za 2013. godinu. U Plan su uvršteni regionalni obrtnički sajmovi u Virovitici, Osijeku, Nedelišću, Gudovcu, Požegi, Puli, Splitu i Križevcima, specijalizirani sajam u Opatiji, te međunarodni sajmovi u Münchenu, Mostaru, Zagrebu, Ljubljani, Beogradu, Prištini, Celju, Zenici i Skopju.

Donošenjem Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o nastupu članova HOK-a na sajmovima u zemlji i inozemstvu koji stupa na snagu 01.siječnja 2013. godine mijenja se način sufinanciranja nastupa obrtnicima na regionalnim sajmovima sa dosadašnjih 50 na 30 posto. Sufinanciranje nastupa na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Zagrebu je 50 posto, a na ostalim međunarodnim sajmovima - ovisno o broju nastupa – kreće se od 30 do 50 posto.

Detaljne informacije saznajte od Roberta Varge, stručnog suradnika za informiranje i sajmove, tel/fax 311 515, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .