"Energetska efikasnost u zgradarstvu", poslovni razgovori (matchmaking) u sklopu sajma "Hauslbauer" (tehnologije u zgradarstvu i građenje) - Graz, 02. veljače 2012.

Green-TechnologyHrvatska obrtnička komora, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatsko – austrijskom trgovinskom komorom za obrtnike koji se bave graditeljstvom, ali i ostalim srodnim zanimanjima organizira jednodnevni posjet sajmu „Hauslbauermesse Graz“ koji je najveći sajam graditeljstva u južnoj Austriji. U sklopu navedenog sajma, održat će se poslovni susreti (matchmaking) između hrvatskih obrtnika i tvrtki te austrijskih tvrtki koje posluju na području: solarnih/fotonaponskih tehnologija, izolacije, grijanja/hlađenja/ventilacije, rekuperacije topline, biomase te upravljanja otpadnim vodama. Poslovni susreti održat će se 2. veljače 2012., 13-17 sati u Messecongress Graz, Messeplatz 1, 8010 Graz, sajam Hauslbauer. Obilazak sajma planiran je u prijepodnevnim satima, a poslovni razgovori će početi u 13 sati i trajati do 17 sati. Kako bi bili u mogućnosti organizirati prijevoz autobusom za sudionike poslovnih razgovora na sajmu u Grazu, potrebno je da nam se zainteresirani obrtnici jave što prije, kako bi imali vremena organizirati najpovoljniji prijevoz.

Uputa za prijavljivanje za sudjelovanje u poslovnim razgovorima:

Obrtnici koji su zainteresirani za sudjelovanje u poslovnim razgovorima na sajmu u Grazu, trebaju se prijaviti na Internet stranici: www.b2match.eu/eec2012 Na navedenoj internet stranici potrebno se registrirati te unijeti osnovne podatke o obrtu te područja odnosno djelatnosti koje se u obrtu obavljaju, tj. što detaljniji profil svojeg obrta s opisom interesa/potencijala za poslovnu suradnju.


Trenutačno su na navedenoj stranici prijavljene 34 tvrtke. Mogućnost za odabir potencijalne tvrtke za poslovni sastanak od nedavno je dostupna, te ukoliko žele rezervirati sastanak s prijavljenim partnerima iz Austrije, Slovenije ili Italije, obrtnici bi se na razgovore trebali prijaviti čim prije, jer se raspored razgovora organizira po redoslijedu prijave (oni koji se prvi prijave, prvi će biti na redu za razgovore).

Za detalje o načinu prijave, molimo da pogledate uputu koja se nalazi u prilogu ili da kontaktirate Odjel za organizaciju rada cehova, Matija Duić, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , tel: 01/4806-626. Možete se i javiti u Obrtničku komoru Međimurske županije, gdje ćete dobiti sve informacije koje Vas zanimaju. Rok prijave je 16. siječanj 2012. godine.

 

Katalog izlagača