Obavijest kandidatima za stipendije

stipendije 2020S obzirom na povećani broj upita vezan uz rezultate natječaja za stipendiranje učenika deficitarnih obrtničkih zanimanja obavještavamo vas da je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta na svojoj web stranici istaknulo informaciju slijedećeg sadržaja :
„ Danom 31. listopada 2019. godine zatvoren je Otvoreni Javni poziv za Projekt „Stipendiranje učenika za obrtnička zanimanja" za 2019. godinu. Administrativni procesi obrade svih prijava su u tijeku. Imajući u vidu činjenicu kako je Projekt izazvao izniman interes učenika (zaprimljeno je ukupno 5360 prijava), potrebno je odgovarajuće vrijeme da bi se sve prijave administrativno obradile. U svrhu daljnjeg informiranja o procesima vezanim uz provedbu Projekta „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima", molimo da pratite informacije koje će biti pravovremeno objavljene na ovoj mrežnoj stranici. Prijavitelji se o statusu svoje prijave mogu informirati putem poveznice: http://poticaji.mingo.hr/.

Rezultati natječaja Obrtničke komore Međimurske županije bit će objavljeni tek nakon objave rezultata natječaja Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. S obzirom da se natječaj odnosi na ovu školsku godinu, stipendije će biti isplaćene retrogradno, s početkom od mjeseca rujna 2019. godine.