MESAP 2018. za deset dana otvara jubilarno dvadeseto izdanje

MESAP 2018Još točno deset dana dijeli nas od početka jubilarnog 20. Međunarodnog sajma poduzetništva – MESAP 2018. koii će se od 15. – 17. lipnja održati na sajamskom prostoru u Nedelišću kraj Čakovca.
U dvadeset godina postojanja, MESAP je uspješno izgradio svoj profil, stekao stabilnost i ugled u poduzetničkim i sajamskim krugovima te postao mjesto redovitih susreta poduzetnika i katalizator novih ideja. Pod motom „Za nove generacije poduzetnika“, ovogodišnje izdanje MESAP-a pokušava se približiti novootvorenim obrtima, trgovačkim društvima i OPG-ovima te im kroz promociju na samom sajmu, pomoći u afirmaciji na tržištu.

Toj ideji se priključila i Obrtnička komora Međimurske županije koja je svojim članovima osigurala besplatan izložbeni prostor koji će dosezati gotovo 100m2, a na kojem će se predstaviti
: obrti “Bajka” iz Nedelišća, “Sandukar” drvna galanterija i pilana iz Totovca, Izdidina škrinjica iz Murskog Središća, Keramika Fajgl iz Zasadbrega, OPG Biber iz Podturna, Elting d.o.o. iz Pušćina i Elektro – Panić d.o.o. iz Donjeg Mihaljevca .


           
Otvorenje sajma je u petak, 15.06.2018. godine od 11 sati,