Pozivamo Vas na «Obrtnički forum – razgovor hrvatskih obrtnika s predstavnicima državnih tijela Republike Hrvatske»

MOS_2012U terminu održavanja specijaliziranih sajmova Zagrebačkog velesajma od 17.-21. travnja 2012. godine održava se 54. Međunarodni obrtnički sajam u Zagrebu u sklopu kojeg će se već tradicionalno održati OBRTNIČKI FORUM – razgovor hrvatskih obrtnika s predstavnicima državnih tijela Republike Hrvatske. Obrtnički forum «Poticaji obrtništvu za oporavak gospodarstva održat će se u utorak, 17. travnja 2012. u 13 sati u dvorani «Brijuni» (Južni ulaz -1.kat) Zagrebačkog velesajma.

Poticaji, porezne olakšice i druge stimulacije za porezno rasterećenje i zapošljavanje najavljeni su u programu Vlade za mandat 2011.-2015. kako bi se osigurao rast BDP-a i zapošljavanje na temelju novog investicijskog ciklusa, rasta proizvodnje i konkurentnosti. Programom Vlade RH i Ministarstva poduzetništva i obrta «Poduzetnički impuls» definirane su konkretne mjere za državne potpore, u čemu obrtnici mogu pronaći izlaz za opstanak i razvoj.

Pozivamo Vas da sudjelujete u radu Foruma i doprinesete konstruktivnoj raspravi i zaključcima o ovoj iznimno važnoj temi za hrvatsko obrtništvo i gospodarstvo u cjelini. Preuzmite program događanja.