Business Advisory Services (BAS) započinje novi «Program za žene poduzetnice u Hrvatskoj)

poduzetnicaBusiness Advisory Services Europske Banke za obnovu i razvoj (EBRD) započinje «Program za žene poduzetnice u Hrvatskoj» (Woman in Business Programme – WIB). WIB program će omogućiti subvencije koje male i srednje tvrtke u većinskom ženskom vlasništvu mogu koristiti za savjetodavne usluge i treninge namijenjenim ženama poduzetnicama. Ovaj projekt financiraju Luksemburg, Tajvan i Europska Banka za obnovu i razvoj.

 

BAS WIB program će trajati 24 mjeseca i odvijat će se kroz slijedeće aktivnosti:

 

  • BAS program za žene poduzetnice (subvencioniranje savjetodavnih usluga),

  • Trening za žene poduzetnice početnice,

  • Specijalizirani trening za etablirane tvrtke u ženskom vlasništvu,

  • Mentoring program,

  • Promoviranje umrežavanja stvaranjem partnerstva s lokalnim dionicima

  • Aktivnosti promocije i širenja informacija.

 

BAS je EBRD-ov program koji se temelji na donacijama, a cilj mu je razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj kroz subvencioniranje savjetodavnih usluga. BAS omogućava mikro, malim i srednjim tvrtkama pristup širokom spektru lokalnih savjetodavnih usluga kroz proces sufinanciranja tih usluga od 25% do 90% ukupne neto cijene projekta, ovisno o sjedištu i veličini tvrtke, tipu savjetodavne usluge i očekivanom tranzicijskom učinku, a maksimalan iznos subvencije je 10.000 EUR.

 

Detaljne informacije kontaktirajte EBRD Business Advisory Services, Preradovićeva 13/2 Zagreb, tel: 01/ 4922 491, 4922 488, kontakt osobe Renata Deiuri ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) i Višnja Mrakovčić Supek ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Preuzmite prilog