Vaša prva «prava» besplatna reklama

Prva_prava_reklamaDigitel, jedna od vodećih marketinških agencija u Hrvatskoj, objavila je natječaj u kojem mali poduzetnici i obrtnici koji do sada nisu imali priliku oglašavati svoje usluge, mogu prijaviti svoje projekte i/ili proizvode. Prijava s najvećim potencijalom, ocijenjena kao najbolja, dobit će punu marketinšku podršku od agencije ( strategiju, kreativu, produkcijsku podršku, medijsku podršku.)

Prednost će se davati tvrtkama ili projektima koji imaju poseban značaj za lokalnu zajednicu, promoviraju originalne proizvode ili usluge te onima koji imaju izvozni potencijal i značaj za promidžbu Hrvatske. Ostalim sudionicima natječaja, koji ne pobijede, ponudit će se posebni agencijski i medijski paketi dizajnirani posebno za male poduzetnike i obrtnike prema njihovim potrebama.
Kao partneri na ovom projektu priključile su se i medijske kuće RTL i EPH.

Rok za podnošenje prijava je 31. prosinac 2011. godine.

Detaljnije informacije o uvjetima natječaja, te obrazac za prijavu možete pronaći na http://www.digitel.hr/hr/ti. Za više informacija slobodno možete kontaktirati gospođu Nadu Kaurin nad e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili tel. 01/2359 128.