Tečajevi za obrtnike ( radna pedagogija, financije, informatika)

Sa_tecaja_OK_Medimurske_zupanijeUskoro započinju tečajevi koje u provođenju projekata Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva „Obrazovanje u obrtništvu za 2011. godinu“ i „Obrazovanje za poduzetništvo za 2011.godinu“ organizira Obrtnička komora Međimurske županije.

Tečaj informatičkog obrazovanja za obrtnike sadržava savladavanje sljedećih znanja i vještina: osnovni koncept informatičke tehnologije, korištenje računala i rad s datotekama, obrada teksta, tablične kalkulacije, baza podataka, prezentacije, informacije i komunikacije. Tečaj „Osnovna znanja za podučavanje naučnika“ je namijenjen obrtnicima kao uvjet za dobivanje licence za naukovanje učenika u jedinstvenom modelu obrazovanja, dok je tečaj «Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu»  obrtnicima pruža upoznavanje pojmova, specifičnosti i uloge knjigovodstvene evidencije, poreznog sustava, kalkulacije troškova i cijena te platnog prometa i osiguranja naplate, sa ciljem povećanja sigurnosti i uspješnosti poslovanja.


 

Tečajevi radne pedagogije i financijsko ekonomskog poslovanja su besplatni, dok cijena informatičkog tečaja ovisi o broju prijavljenih obrtnika.

Detaljne informacije i prijave u Obrtničkoj komori Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec, tel 040 312 643, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Preuzmite dokumente o seminarima:
Informatičko obrazovanje obrtnika
Financijsko ekonomsko obrazovanje u obrtu
Osnovna znanja o podučavanju naučnika