Napokon u novom poslovnom prostoru

Domainima_estitali_predsjednik_Ranogajec_i_upan_PerhoU nazočnosti brojni gostiju među kojima su bili predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec te županijski i čakovečki gradski dužnosnici kao i predsjednici i tajnici prijateljskih komora i međimurski obrtnici, u ulici Ivana Gorana Kovačića broj 4 u Čakovcu svečano je otvoren novi poslovni prostor Obrtničke komore Međimurske županije.

Obrtnička komora Međimurske županije još je 2008. godine gotovo u cijelosti platila stotinjak četvornih metara novog uredskog prostora, a prije mjesec dana krenulo je i preseljenje iz zgrade Udruženja obrtnika Međimurske županije u Parku Rudolfa Kropeka.

 

Gosti_iz_prijateljskih_komoraU svoj smo krov nad glavom investirali 1,3 milijuna kuna vlastitih sredstava, dakle izvorno sredstava obrtnika koje komora okuplja, a pri zatvaranju financijske konstrukcije pomoć nam je pružila i Hrvatska obrtnička komora. Vjerujem da će ovo biti mjesto gdje će se svi međimurski obrtnici osjećati kao kod svoje kuće, da ćemo tu moći organizirati svaku vrstu poslovnih susreta i razgovora, da će komora biti izvor dragocjenih informacija o svemu što utječe na rad obrtnika, na njihov rad, proizvodnju i razvoj - naglasio je predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Slavko Faltak u prigodnom govoru, dodavši da se u sadašnjim okolnostima o takvoj investiciji sasvim sigurno ne bi razmišljalo. Čestitkama na useljenju u novi prostor biranim riječima se pridružio i predsjednik Ranogajec, župan Perhoč, dogradonačelnik Vidović, te predstavnici prijateljskih komora iz Hrvatske i Slovenije.