Ugovor o suradnji sa Zagrebačkom bankom

POTPISIVANJE_UGOVORA_mz_i_zabaPredsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Slavko Faltak i direktorica poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke za regiju sjeverna Hrvatska Zagorka Mintas danas su potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji, kojim će Zagrebačka banka obrtnicima s područja Međimurske županije osigurati posebne kreditne uvjete za financiranje obrtnih sredstava.

 


 

Zajedničkom suradnjom Zagrebačke banke i županijske Obrtničke komore, obrtnicima u sastavu komore sada su dostupni povoljniji kratkoročni krediti za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima, te dugoročni krediti za financiranje trajnih obrtnih sredstava uz nižu kamatnu stopu i naknadu za obradu kreditnog zahtjeva do 1. svibnja 2011. godine. Za članove Obrtničke komore Zagrebačka banka osigurala je i posebnu ponudu - obrtnici koji do 31. ožujka 2011. otvore poslovni račun u Banci dobit će dva mjeseca korištenja Zabinog modela paket-računa Poduzetnik besplatno, odnosno bez plaćanja pristupnine i članarine.

Partnerska suradnja između Obrtničke komore Međimurske županije i Zagrebačke banke rezultat je nastojanja komore da svojim članovima omogući pristup povoljnijim financijskim sredstvima u ovom recesijskom periodu (niže kamate i naknada za obradu kredita), te želje i inicijative Zagrebačke banke da obrtnicima koji su tradicionalno važan poslovni partner Zagrebačke banke pomogne pri održavanju likvidnosti i daljnjem razvoju poslovanja. Pritom će bankari čakovečkog Poduzetničkog centra Zagrebačke banke obrtnicima rado pomoći stručnim savjetom, bilo da se radi o načinima bržeg i lakšeg prevladavanja krize ili procjeni poslovne situacije i izradama planova.