Kvalitetnom promocijom do uspjeha na tržištu

Zajednicki_izlozbeni_prostor_OK_MZ_-_Gudovac_2012Jesenski dio ovogodišnje promocije međimurskog obrtništva na regionalnim i međunarodnim sajmovima u zemlji i svijetu započinje nastupom na 20. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji će se od 07.-09.rujna održavati u Gudovcu kraj Bjelovara. Obrtnička komora Međimurske županije već tradicionalno organizira predstavljanje svojih članova, te im nudi mogućnost sufinanciranja izložbenog prostora u visini od 50%. Ovu mogućnost je na sajmu u Gudovcu iskoristilo osmero obrtnika koji će se u tri dana održavanja sajma predstaviti na zajedničkom i individualnim izložbenim prostorima. Posjetitelji će moći vidjeti bačve «Bačvarije Srnec» iz Nedelišća; lamele i disk pločice obrta «Lamela» iz Gornje Dubrave; različite vrste vaga iz obrta «ISM vage Buković» iz Donjeg Mihaljevca i suvenire «Keramike Fajgl» iz Zasadbrega. Sušara i trgovina «Siladi» iz Kotoribe i «Bister d.o.o» iz Domašinca predstavljaju «koščično» ulje, «Saz M» iz Čakovca ljepila, a stručnjaci iz čakovečkog obrta «Kaja consulting» ponudit će svoje savjetodavne usluge.

Međimurski obrtnici će se predstaviti i na 45. Međunarodnom obrtničkom sajmu koji će se od 12.-18. rujna održavati u Celju. Uz promociju međimurskog obrtništva, tradicije i turističkih potencijala poseban naglasak je na promociji novog, jedinstvenog proizvoda čakovečkog obrta «Studio obscura» - unikatnih zidnih satova od gramofonskih ploča. Nastup je uz pomoć i sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore organizirala Obrtnička komora Međimurske županije.

U punom su zamahu pripreme za nastupe na sajmovima na kojima će se međimurski obrtnici predstaviti do kraja ove godine. Obrtnička komora Međimurske županije organizira i sufinancira nastupe obrtnika na sajmovima u Splitu, Puli, Skopju, Zenici i Križevcima.

Detaljne informacije možete saznati u Obrtničkoj komori Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec. Kontakt osoba: stručni suradnik za informiranje i sajmove, Robert Varga ( 311-515). Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Pogledajte galeriju slika sa sajma